Vinduespolering erhverv

Hos Holme Rengøring i Ry tilbyder vi professionel vinduespolering til erhverv i blandt andet Skanderborg, Aarhus og omegn. Vi bestræber os på altid at bruge de mindst miljøbelastende sæber og rengøringsmidler.

100 % miljøvenlig vinduespudsning

Vi udfører både vinduespolering til erhverv, vi udfører vores vinduespolering med rentvandsanlæg. Vi bruger et topmoderne rentvandsanlæg, med varmt vand, som kan løse vinduespoleringsopgaver i helt op til 20 meters højde uden brug af lift. Det betyder 0 kemikalier anvendes, og derfor er vi det rigtige valg, for både dig og miljøet.

Et rentvandsanlæg fungerer ved at vandet først renses for kalk, salte og andre mineraler, hvorefter det ioniseres og derved bliver til såkaldt “aggressivt” vand. Det opløser alt snavs, renser film af ruderne og løber blankt af. Helt uden brug af sæbe eller kemikalier! En 100% miljøvenlig løsning!

Få en fast aftale om vinduespolering til erhverv

Vi tilbyder en fast aftale om vinduespolering til erhverv, som tilgodeser kundens behov, og vi yder i den forbindelse rådgivning og vejledning i, hvor ofte vinduespoleringen skal udføres, da det selvfølgelig afhænger af behov.

Behovet for vinduespolering kan afhænge af vejr og vind samt trafikale forhold.​ Hos Holme Rengøring er det altid den samme vinduespudser, der kommer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på telefon 28 44 65 65, e-mail holmerengoring@gmail.com eller benyt kontaktformularen.​​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os